Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Воскресенье, 28.04.2024, 23:06
Приветствую Вас Гость
Главная » Архив материалов
В Аргентині вийшла нова версія гри Counter Strike, в якій події розвиваються на Фолклендських островах, розповідає Agence France-Presse. У шутері аргентинська поліція бореться з британськими терористами. 

Дія гри відбувається в іншому світі, де Аргентина виграла війну за Фолклендські острови, яку вона вела з Британією у 1982 році. За сценарієм гри Аргентина захищає острови від англійських терористів. По ходу гри виявляється велика вивіска, яка показує, що острови належать Аргентині "" Las Malvinas son Argentinas ". 

Ми не хочемо нікого ображати, хоча вважаємо, що це приверне увагу до важливого питання, - оголосив Фернанадо Ллоренте (Fernando Llorente), офіційний дилер Dattatec, розташованої в мегаполісі Росаріо в Аргентині. Ллоренте додав, що в "знак пошани" до ветеранів війни 1982 року в грі ніколи не зустрічається британський прапор. 

Інцидент з приводу приналежності Фолклендських островів ... Читать дальше »
Просмотров: 306 | Добавил: nextel | Дата: 11.01.2014 | Комментарии (0)

Продовжуючи роботу по портуванню своїх ігор на платформу Linux, компанія Valve офіційно представила ще один власний проект, довівши їх загальну кількість до п'яти. На жаль, це не ігри серії Portal або Half-Life 2 - мова йде про куди менш популярну Counter-Strike: Condition Zero. І все ж це досить втішно для Linux-гравців, яким поки що вибирати особливо і не доводиться. 

Condition Zero в свій час принесла однокористувацький режим в світ Counter-Strike. Історія розробки гри була важкою - спочатку нею зайнялася Rogue Entertainment в 2000 році, потім Gearbox, потім Ritual Entertainment, і, нарешті, в 2004 році проект випустила вже Turtle Rock Studios (студія, яка потім влилася до складу Valve і створила Left 4 Dead) . Кінцевий результат виявився середнім - гра складає ... Читать дальше »
Просмотров: 261 | Добавил: nextel | Дата: 11.01.2014 | Комментарии (0)

« 1 2
Друзья сайта
Игровые сервера cs 1.6 Сервера CS 1.6 сервера для cs 1.6 скачать кс 1.6
Форма входа
Поиск
Архив записей
Друзья сайта
  • Создатель сайта