Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Вторник, 14.05.2024, 19:26
Приветствую Вас Гость
Главная » 2014 » Январь » 11 » Вийшла нова версія шутера Counter Strike
10:56
Вийшла нова версія шутера Counter Strike
В Аргентині вийшла нова версія гри Counter Strike, в якій події розвиваються на Фолклендських островах, розповідає Agence France-Presse. У шутері аргентинська поліція бореться з британськими терористами. 

Дія гри відбувається в іншому світі, де Аргентина виграла війну за Фолклендські острови, яку вона вела з Британією у 1982 році. За сценарієм гри Аргентина захищає острови від англійських терористів. По ходу гри виявляється велика вивіска, яка показує, що острови належать Аргентині "" Las Malvinas son Argentinas ". 

Ми не хочемо нікого ображати, хоча вважаємо, що це приверне увагу до важливого питання, - оголосив Фернанадо Ллоренте (Fernando Llorente), офіційний дилер Dattatec, розташованої в мегаполісі Росаріо в Аргентині. Ллоренте додав, що в "знак пошани" до ветеранів війни 1982 року в грі ніколи не зустрічається британський прапор. 

Інцидент з приводу приналежності Фолклендських островів триває з 1833 року, коли Англія анексувала острови в Аргентини. У 1982 році аргентинські війська висадилися на острови, у відповідь Британія направила до архіпелагу військові кораблі. Війна тривала кілька місяців і спричинила за собою загибель 258 осіб з боку Великобританії і 649 аргентинських солдатів. 

У 2010 році на островах були виявлені нафтові родовища, після чого конфлікт загострився. Аргентина продовжує претендувати на Фолкленди, не дивлячись на те, що недавній референдум показав, що 98,8 відсотків мешканців архіпелагу хочуть зберегти статус заморської території Великобританії.
Просмотров: 307 | Добавил: nextel | Теги: версія, Нова, strike, вийшла, Шутера, counter | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Друзья сайта
Игровые сервера cs 1.6 Сервера CS 1.6 сервера для cs 1.6 скачать кс 1.6
Форма входа
Поиск
Архив записей
Друзья сайта
  • Создатель сайта