Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Вторник, 14.05.2024, 16:01
Приветствую Вас Гость
Главная » 2014 » Январь » 11 » Counter-Strike: Condition Zero офіційно випущена для Linux
10:53
Counter-Strike: Condition Zero офіційно випущена для Linux
Продовжуючи роботу по портуванню своїх ігор на платформу Linux, компанія Valve офіційно представила ще один власний проект, довівши їх загальну кількість до п'яти. На жаль, це не ігри серії Portal або Half-Life 2 - мова йде про куди менш популярну Counter-Strike: Condition Zero. І все ж це досить втішно для Linux-гравців, яким поки що вибирати особливо і не доводиться. 

Condition Zero в свій час принесла однокористувацький режим в світ Counter-Strike. Історія розробки гри була важкою - спочатку нею зайнялася Rogue Entertainment в 2000 році, потім Gearbox, потім Ritual Entertainment, і, нарешті, в 2004 році проект випустила вже Turtle Rock Studios (студія, яка потім влилася до складу Valve і створила Left 4 Dead) . Кінцевий результат виявився середнім - гра складається з мішанини відкинутого, переробленого і створеного наново контенту. Але своїх шанувальників вона все ж знайшла. 
Condition Zero приєдналася до Half-Life, Counter-Strike, Counter-Strike: Source і Team Fortress 2, які також офіційно доступні на Linux. Якщо гра вже куплена вами у версії для Windows або Mac, то ви отримаєте безкоштовний доступ до Linux-варіанту. 
Представники Valve кажуть, що в найближчі тижні і місяці компанія випустить Linux-версії і інших своїх ігор. Можна не сумніватися, що в кінцевому підсумку на Linux повинні з'явитися Half-Life 2, Portal 1/2 і Left 4 Dead 1/2. Valve збирається випустити в цьому році власну консоль Steam Box, яка буде заснована на Linux. Сьогодні в Linux-каталозі Steam вже 134 проекти, і це число продовжує зростати.
Просмотров: 263 | Добавил: nextel | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Друзья сайта
Игровые сервера cs 1.6 Сервера CS 1.6 сервера для cs 1.6 скачать кс 1.6
Форма входа
Поиск
Архив записей
Друзья сайта
  • Создатель сайта